Κομοτηνή: Μουσικές “συναντήσεις” με τον Χρήστο Χατζόπουλο και την παρέα του

Ένα καλοκαίρι σίγουρα με διαφορετικό μουσικό «χρώμα» ήταν το φετινό για τον Χρήστο Χατζόπουλο και τη μουσική του παρέα. Ένα καλοκαίρι με «χρώματα» δημιουργίας, μουσική και κάποιες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τον συναντήσαμε στο Φεστιβάλ Ειρήνης στον Ίασμο της Ροδόπης. «Κάθε συναυλία για εμάς είναι ξεχωριστή, πόσο μάλλον όταν παίζει κανείς για την ειρήνη που σε σημεία της γης είναι ζητούμενο» μας είπε και στάθηκε στα «χνάρια» του καλοκαιριού που έφυγε.

«Κάναμε τις εμφανίσεις μας στο Φανάρι και στη Μολυβωτή, μα κυρίως κάναμε σχέδια για το μέλλον» μας είπε και φειδωλός, όπως πάντα, στις δηλώσεις του αρκέστηκε να απαντήσει «σιγά –σιγά θα φανούν…»

Μιλά για την μετά καραντίνα εποχή σημειώνοντας πως όλα από εδώ και εμπρός είναι καινούργια. «Σίγουρα εκμεταλλεύτηκα το χρόνο, δημιούργησα και φάνηκε ότι χρειαζόταν να μπει λίγο «φρένο» σε όλα όσα έκανα», προσθέτοντας, «δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω ανυπομονώντας για το πώς θα βγουν έξω όλα αυτά…»

Σοφία Χατζοπούλου: Μου έχει λείψει να αγκαλιάζω τους φίλους μου

Κομοτηνή: Μουσικές “συναντήσεις” με τον Χρήστο Χατζόπουλο και την παρέα του Στο πλευρό του η κόρη του, η Σοφία Χατζοπούλου με το κανονάκι της. 4ετής φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Άρτας ανυπομονεί όπως μας είπε να ξεκινήσει τη δια ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων της. «Στα σπίτια μαζευόμασταν, μουσικές παίζαμε, αλλά το δια ζώσης στις Σχολές μου έχει λείψει πάρα πολύ, όπως και το να αγκαλιάζω τους φίλους μου».
Συναυλίες και δια ζώσης μαθήματα  γρήγορα εύχεται σπεύδοντας να σημειώσει: «Δύναμη σε όλους», με την προτροπή, «να είναι όλοι προσεκτικοί με τον κορονοϊό» μέχρι να περάσει κι αυτό…

https://youtu.be/QV8H7cSEo2k

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος