Κομοτηνή: Μουσικά καλοκαιρινά όνειρα

Με συναυλία στο Φανάρι της Ροδόπης ξεκινά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ο γνωστός μουσικός- τραγουδιστής Γιάννης Κουλαουζίδης. Το πρώτο ραντεβού δίνεται δίπλα στην θάλασσα στις 14 Ιουλίου. «Με την στήριξητης Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής και την συμμετοχή της Αναστασίας Βασιλειάδου και του Γεωργίου Παπαζιάκα θα προσφέρουμε στο κοινό ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με διάφορα τραγούδια.

Κομοτηνή: Μουσικά καλοκαιρινά όνειρα
Ο μουσικός- τραγουδιστής Γιάννης Κουλαουζίδης

Ελπίζουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να χορέψει μαζί μας. Επειδή είμαστε κοντά στην θάλασσα, θα κοιτάξουμε να περάσει καλά ο κόσμος γιατί το έχει ανάγκη.»δηλώνει και μιλά για τα πιο ωραία Λαϊκά, αλλά και για Δημοτικά, Παραδοσιακά, όλα αγαπημένα τραγούδια, όλα τραγούδια της θάλασσας.«Θα είναι μια βραδιά δίπλα στην θάλασσα με τους ήχους της να ανταμώνουν με τους δικούς μας.» δηλώνει καλώντας όλους κοντά τους.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει κανείς όλους, γιατί ο καθένας έχει τα δικά του μουσικά θέλω. Προσπαθούμε, όμως, να παίζουμε από λίγο κι από όλα για να τους ικανοποιήσουμε όλους. Πάντα αυτό προσέχω, εκτός κι αν η συναυλία έχει κάποιο όνομα , οπότε εκεί ακολουθείς και δεν παρακάμπτεις» δηλώνει ο κος Κουλαουζίδης και σημειώνει ότι «στις απλές λαϊκές βραδιές προσπαθείς απλά να ικανοποιήσεις όλον τον κόσμο».

Όσον αφορά στην στάση του κοινού; «Οι περισσότεροι σέβονται» απαντά και σημειώνει . «Συνήθως έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την παιδεία του καθενός. Κατά πόσο δηλαδή σέβονται την δουλειά του άλλου και θα καθίσουν να ακούσουν την συναυλία χωρίς να αποχωρήσουν στα μισά αυτής. Κάθε καλοπροαίρετη παρατήρηση ή κάθε επιθυμία ακροατή να ακούσει κάτι που θέλει να ακούσει είναι αποδεκτή και σεβαστή από εμάς.»
Η περίοδος του καλοκαιριού ενδείκνυται για εμφανίσεις και συμμετοχές σε ιδιωτικές εκδηλώσεις. «Ο κόσμος χρειάζεται την διασκέδαση, φροντίζει να διασκεδάζει.» δηλώνει και σημειώνει μιλώντας για τα συναισθήματά του όταν ο ίδιος παίζει και τραγουδά « Όταν οι μουσικοί παίζουν και τραγουδούν είναι σαν να έχουν ανέβει στο αεροπλάνο, σαν να ταξιδεύουν χωρίς ποτέ να ξέρουν που θα φτάσουν.Είναι το αγχολυτικό μας η μουσική, αυτό που μας βγάζει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.»

Κομοτηνή: Μουσικά καλοκαιρινά όνειραΌλοι οι ήχοι που φτάνουν στα αυτιά μας δεν είναι ευχάριστα ακούσματα ιδιαίτερα σε μια πόλη. Όπως και οι μουσικές και οι «μουσικές». « Όπως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Αυτό ισχύει παντού» συμφωνεί  και σημειώνει ότι την μουσική και την δουλειά σου είναι καλό πάντα να την κρίνει ο κόσμος. Είναι ο καλύτερος κριτής. «Δεν είναι σωστό να περιαυτολογούμε οι ίδιοι. Βαδίζοντας ταπεινά και με σύνεση έχεις υψηλότερο στόχο και μπορείς να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά» δηλώνει και καταλήγει λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ασχολούμαι με την μουσική. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος» δηλώνει, χαμογελά και κάνει τα δικά του μουσικά όνειρα…
Φώτο: Γιάννης Κουλαουζίδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος