Κομοτηνή: Μήνυμα αλληλεγγύης από μικρούς και μεγάλους φίλους του «Άη Βασίλη»

Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν δεκάδες μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντας στο «Santa Run της Κομοτηνής». Το ραντεβού δόθηκε στο Δημοτικό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής και η συνέχεια στους δρόμους της πόλης. Κατάληξη η κεντρική πλατεία με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από το Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη.

Κομοτηνή: Μήνυμα αλληλεγγύης από μικρούς και μεγάλους φίλους του «Άη Βασίλη»Άτομα όλων των ηλικιών αγκάλιασαν την προσπάθεια της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού, της Εθελοντικής Ομάδας «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα », του ΤΕΦΑΑ., του «Ηρόδικου» της Κομοτηνής και άλλων εθελοντικών ομάδων, συλλόγων κι οργανώσεων.
Ο σκοπός ήταν ένας, η στήριξη του Παραρτήματος Αποθεραπείας κι Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας. Δηλαδή, η δημιουργία ενός χώρου αναψυχής εντός του Παραρτήματος για τουλάχιστον 13 από τα συνολικά 40 παιδιά που φιλοξενούνται και μπορούν να κινηθούν.
Κομοτηνή: Μήνυμα αλληλεγγύης από μικρούς και μεγάλους φίλους του «Άη Βασίλη»Η Εύα Σκότη, από την ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σημείωσε πως “με την αλληλεγγύη πολλά μπορούν να γίνουν καλύτερα” προσθέτοντας «Φέτος στηρίζουμε τα παιδιά του Παραρτήματος. Κάθε χρόνο όλοι μαζί βάζουμε ένα διαφορετικό στόχο»

Για μια εκδήλωση χαράς κι αγάπης μίλησε η πρόεδρος του Σωματείου Φιλοπτώχων Κομοτηνής, η κα Σμαρώ Μπρατζουκάκη προσθέτοντας ότι και αυτή η χρονιά λόγω της Πανδημίας είναι ιδιαίτερη. «Ιδιαίτερος», όμως, όπως είπε και ο λόγος της φετινής διοργάνωσης, η ενίσχυση του Παραρτήματος.

Την υπόσχεση ότι και τα επόμενα χρόνια θα δοθεί συνέχεια σε εθελοντικές δράσεις και σε παρόμοιες πρωτοβουλίες έδωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού , κα Νατάσα Λιβεριάδου σημειώνοντας πως ο Δήμος Κομοτηνής θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο Παράρτημα βοηθώντας για το καλύτερο των παιδιών.
Κομοτηνή: Μήνυμα αλληλεγγύης από μικρούς και μεγάλους φίλους του «Άη Βασίλη»Παρών στην εκδήλωση και ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.
Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά με τη σημείωση ότι το επόμενο “Santa Run” θα είναι χωρίς μάσκες, αλλά με αγκαλιές και πολλά χαμόγελα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος