Κομοτηνή: Μια μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes

Μια μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes παρουσιάζει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής.

Οι Sonar Scapes είναι ένα επταμελές σχήμα που δημιουργεί συνθέσεις γύρω από περιβάλλοντα προγραμματικής μουσικής, μουσικής περιβάλλοντος, jazz και κλασικής μουσικής, με κοινό σημείο την ανάδειξη ποιημάτων Ελλήνων και ξένων ποιητών.

Στοιχεία έμπνευσης αποτέλεσαν και τα ποιήματα της Κομοτηναίας ποιήτριας και σκηνοθέτιδας, Άννας Μαχαιροπούλου, από την ποιητική συλλογή της «Γυμνό Δέρμα».

Τα ηχοτοπία αυτά χτίζονται από τους Sonar Scapes τόσο με αναλογικά όσο και ηλεκτρονικά όργανα, παντρεύοντας ηχοχρώματα που συντελούν στον πειραματικό χαρακτήρα του προγράμματος, καθώς και στην ανάδυση βιωμάτων του κάθε ακροατή ενώ περιστρέφονται γύρω από τις θεματικές «Ζωή, Έρωτας και Θάνατος».
Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Πολύζος, Εύα Ευθυμίου, Αποστόλης Τζιογκίδης, Γιώργος Κελεσίδης, Εμμανουέλα Βιδάκη, Ιωάννα Γενημαχαλελή, Μιχάλης Πατάπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος