Κομοτηνή: Μια εβδομάδα ακόμη μαθημάτων στο ΔΠΘ με κρύες αίθουσες και διακοπές προ των πυλών

Τελευταία εβδομάδα παραδόσεων και παρακολουθήσεων για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, εν όψει των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα μαθήματα σταματούν την επόμενη Παρασκευή. “Κλείνει το ΔΠΘ την εβδομάδα που έρχεται, μια εβδομάδα ακόμη μαθημάτων και παρακολουθήσεων», δηλώνουν οι ίδιοι οι φοιτητές με φανερή την ανυπομονησία να βρεθούν κοντά στους δικούς τους.

Μιλώντας στο ertnews.gr τονίζουν ότι ήταν ένα δύσκολο κι απαιτητικό εξάμηνο με την εξεταστική να ξεκινά μετά την επιστροφή τους. «Στις 10 επιστρέφουν στις 23 δίνουμε το πρώτο μάθημα», αναφέρουν φοιτητές της Νομικής Σχολής και στέκονται με προβληματισμό στις κρύες αίθουσες. «Υγρασία και κρύο από τη μια της Κομοτηνής, τεράστιοι χώροι, μεγάλες αίθουσες στις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ και προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων δημιουργούν ένα περιβάλλον «ψυχρό», σχολιάζουν με χιούμορ.

Όσον αφορά στα αιτήματά τους; Και των φοιτητών της Νομικής Σχολής δεν διαφέρουν: Ενίσχυση των δωρεάν παροχών, ενίσχυση και της γραμματειακής υποστήριξης.

Μην ξεχνώντας να απολαύσουν ένα τριήμερο δικής τους «κανονικότητας», άλλοτε κάπου κοντά και άλλοτε στις γειτονικές χώρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος