Κομοτηνή: Μια έκθεση δημιουργίας στην καρδιά της πόλης

Δύο χρόνια μετά το αναγκαστικό διάλειμμα λόγω κορονοϊού και οι καλλιτέχνες του Συλλόγου: «Θρακών Τέχνες» επανήλθαν στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής ανήμερα της εορταστικής εκδήλωσης της πολιούχου της Κομοτηνής.

Δεκαπέντε μέλη του Συλλόγου, στην πλειοψηφία τους γυναίκες άνω των 30 ετών παρουσίασαν τις δημιουργίες τους καταθέτοντας μια διαφορετική ματιά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το σήμερα.

Κομοτηνή: Μια έκθεση δημιουργίας στην καρδιά της πόληςΣτο χώρο και οι κυρίες Πασχαλιά Βασιλική και Βασιλική Αργυριάδου οι οποίες μιλώντας στο www.ertnews.gr επεσήμαναν ξανά το αίτημα τους να εκθέτουν περισσότερες από μια φορές το χρόνο τις δημιουργίες τους.
«Είναι σημαντικό να μας δίνει ο δήμος Κομοτηνής αυτή την ευκαιρία να συναντάμε το κοινό και να εκθέτουμε τα έργα μας» είπαν.

Χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά κάποια από τα μέλη του Συλλόγου, όλα με έμπνευση, μεράκι και φαντασία, με ταλέντο και διάθεση να καταθέσουν το δικό τους δημιουργικό απόθεμα, συμμετείχαν σε μια έκθεση που στην Κομοτηνή έχει αποκτήσει το δικό της κοινό ελπίζοντας πως πολύ γρήγορα θα συναντηθούν και πάλι.

Εκείνες καταθέτοντας τις χειροποίητες δημιουργίες τους (κοσμήματα, είδη λαϊκής τέχνης, διακοσμητικά είδη) και το κοινό επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους δηλώνοντας εντυπωσιασμένο από τη δημιουργία που ξεκινά από το τίποτα και καταλήγει στην κατάθεση ψυχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος