Κομοτηνή: Μη χειρουργικές θεραπευτικές υπηρεσίες για παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος από τους φυσικοθεραπευτές του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, έχοντας τη διάθεσή του και μηχάνημα κρουστικού υπερήχου, κατάλληλου για μη χειρουργική, μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή για παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος.

Ωστόσο, από τους τέσσερις όλους κι όλους φυσικοθεραπευτές που διαθέτει, μόλις ένας καλύπτει οργανική θέση. Έτσι, η ανάγκη δημιουργίας νέων οργανικών θέσεων φαντάζει περισσότερο επιτακτική από ποτέ, καθώς η ικανοποίησή τής θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου.

Κομοτηνή: Μη χειρουργικές θεραπευτικές  υπηρεσίες  για παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος από τους φυσικοθεραπευτές του Σισμανόγλειου ΝοσοκομείουΟι τέσσερις φυσικοθεραπευτές, όπως δήλωσε στο ertnews.gr η κα Εύη Σακελάρη (μέλος της τετράδας των φυσικοθεραπευτών και η ίδια) καλύπτουν τις ανάγκες όλων των Κλινικών του Νοσοκομείου (ορθοπεδική, καρδιολογική, παθολογική, ΜΕΘ, ασθενείς με Covid κ.α.). Παρά τον κίνδυνο που διατρέχουν μπαίνοντας καθημερινά ειδικά στη ΜΕΘ, αλλά και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε ασθενείς με κορονοϊό, δεν είναι ενταγμένοι στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, ένταξη που αποτελεί πάγιο και διαρκές αίτημα του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού της χώρας.

Καθημερινά και οι τέσσερις φυσικοθεραπευτές (απόφοιτοι ΑΕΙ με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ) πραγματοποιούν από δέκα έως σαράντα συνεδρίες, συνολικά κάθε μήνα από διακόσιες πενήντα έως τριακόσιες, αριθμός που αναδεικνύει τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει το Τμήμα και οι εργαζόμενοι σε αυτό, αλλά και την αναγκαιότητα που υπάρχει στην περιοχή για τη σωστή λειτουργία του και τη φιλοξενία του σε κατάλληλο χώρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος