Κομοτηνή:Με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου συναντήθηκε ο Ε. Στυλιανίδης

Με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής συναντήθηκε σήμερα Κυριακή ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας ήταν η αντιμετώπιση της ανεργίας που εκτινάχθηκε τα τελευταία χρόνια στο Νομό Ροδόπης.

Κομοτηνή:Με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου  συναντήθηκε ο Ε. ΣτυλιανίδηςΣύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου, “συζητήθηκε η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών με στόχο την προσέγγιση ιδιωτικών και δημοσίων επενδύσεων στο Νομό. Συγκεκριμένα ιδιαίτερες αναφορές, τόσο από τον Πρόεδρο κ. Μαγαλιό όσο και από τον Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη έγιναν για την διεκδίκηση της επαναλειτουργίας της ΣΕΛΜΑΝ, την γρήγορη ολοκλήρωση της νέας ενεργειακής επένδυσης της ΤΕΡΝΑ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής αλλά και την από κοινού διεκδίκηση ενός νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στην Κομοτηνή”.

Όπως τονίζεται “Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λειτουργήσουν συντονισμένα και συμπληρωματικά, θέτοντας ως κοινή προτεραιότητα να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να επιτύχουν να ξανακαταστήσουν την Ροδόπη ελκυστικό επενδυτικό προοορισμό με στόχο τη δημιουργία περισσότερων σταθερών και υψηλού επιπέδου νέων θέσεων εργασίας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος