Κομοτηνή: Με ολιγάριθμα τμήματα η παρέλαση

Με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στο Ηρώο της Πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, θα ξεκινήσουν στην Κομοτηνή οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου την Πέμπτη στις έντεκα το πρωί.

Θα ακολουθήσει απότιση φόρου τιμής με κατάθεση στεφάνων παρουσία αρχών, από τους σπουδαστές, μαθητές, προσκόπους και οδηγούς. Την επόμενη μέρα, στις 12:00 η παρέλαση των πολιτιστικών οργανώσεων, της φοιτητικής και μαθητικής νεολαίας θα πραγματοποιηθεί με ολιγάριθμα τμήματα, των σωμάτων Ελλήνων προσκόπων και Ελληνίδων οδηγών, των ενόπλων δυνάμεων, της ελληνικής αστυνομίας.

Τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας να παρελάσουν με μία μικτή διμοιρία περίπου 40 ατόμων ή με δύο (μια αρρένων και μία θηλέων) ίσου συνολικού αριθμού, τηρουμένης της απόστασης του 1 μέτρου μεταξύ των παιδιών Οι σύλλογοι και τα λοιπά σωματεία να παρελάσουν μόνο με τους σημαιοφόρους και παραστάτες και στην κατάθεση στεφάνων να εκπροσωπηθούν μόνο από ένα άτομο. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους όσους συμμετέχουν στην παρέλαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος