Κομοτηνή: Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Με εννέα (9) γιατρούς ενισχύεται το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής. Πρόκειται για ειδικότητες: Καρδιολογίας, Ορθοπαιδικής, Βιοπαθολογίας, Μαιευτικής, Γυναικολογίας, Ακτινολογίας , Νεφρολογίας και δυο Ιατρών Γενικής Ιατρικής στο ΤΕΠ.

«Είναι όλες μόνιμες θέσεις ιατρών που εγκρίθηκαν και περιμένουμε την έλευσή τους τις προσεχείς ημέρες», δήλωσε στο ertnews.gr ο διευθυντής της ιατρικής Υπηρεσίας, Γιώργος Πατλάκας.

Κλειστή από την αρχή του χρόνου η Ουρολογική Κλινική

Κομοτηνή: Με εννέα  μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το «Σισμανόγλειο» ΝοσοκομείοΩστόσο, πρόβλημα εξακολουθεί να αποτελεί για το «Σισμανόγλειο» και τους κατοίκους της περιοχής η κλειστή από την αρχή του χρόνου Ουρολογική Κλινική. «Λόγω έλλειψης ιατρών», εξήγησε ο κος Πατλάκας προσθέτοντας πως: «Παρά το γεγονός ότι στην τελευταία προκήρυξη η θέση καλύφθηκε, ο ουρολόγος γιατρός που εξεδήλωσε αρχικά ενδιαφέρον, δεν παρουσιάστηκε ποτέ να αναλάβει τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να κηρυχθεί εκ νέου άγονη».

Οι ανάγκες της περιοχής της Ροδόπης, που ποτέ δεν λείπουν, καλύπτονται από τα όμορα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης με τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Κομοτηνής να αντιμετωπίζουν εκείνα τα περιστατικά που μπορούν.

«Κάνουμε μεγάλο αγώνα για την κάλυψη του κενού, είναι πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνεται η διοίκηση, δεν λύνεται σήμερα. Πρέπει απαραιτήτως να έρθουν γιατροί», είπε ο κ. Πατλάκας γνωρίζοντας καλά ότι επρόκειτο για μια Κλινική με ιδιαίτερη κίνηση πάντα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος