Κομοτηνή: Με δημοσιογράφους συναντήθηκε ο Δημήτρης Χαρίτου

Με δημοσιογράφους, εκδότες, εικονολήπτες και τεχνικούς των ΜΜΕ συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Δημήτρης Χαρίτου. Γευμάτισε μαζί τους σε γνωστή ταβέρνα της Κομοτηνής και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς, τις παρατηρήσεις και τα σχόλια τους, αλλά και να τους μιλήσει για  τους δικούς του πρώτους μήνες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους στόχους του για τη νέα χρονιά που σε λίγα εικοσιτετράωρα ξεκινά.

Κομοτηνή: Με δημοσιογράφους συναντήθηκε ο Δημήτρης ΧαρίτουΑισιόδοξος για την πορεία του κόμματος του, και με πίστη, όπως είπε, στο πολιτικό κριτήριο των πολιτών υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά τόσο εντός όσο, όσο  και εκτός Κοινοβουλίου. Ενδεικτικά ανέφερε πως έχει ζητήσει το λόγο και έχει τοποθετηθεί σχεδόν σε όλες τις συζητήσεις εντός Βουλής.

Η συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, άνθρωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, γνώστες καλοί  όλοι τους των θεμάτων του τόπου και της επικαιρότητας, ήταν σε χαλαρό κλίμα και επικεντρώθηκε και στα ζητήματα του Περιφερειακού Τύπου και των ΜΜΕ, χωρίς να λείψουν οι  αποτιμήσεις της μέχρι τώρα πορείας της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης.

Κομοτηνή: Με δημοσιογράφους συναντήθηκε ο Δημήτρης ΧαρίτουΚαι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς ο κος Χαρίτου θα συνεχίσει τις επαφές με τους φορείς, τους συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής. Μετά την επίσκεψη στις Σάπες την Παρασκευή θα ακολουθήσει μεθαύριο Τρίτη επίσκεψη στα ΚΑΠΗ και στην αγορά της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος