Κομοτηνή:Με click inside και click away και υποχρεωτικά self-tests η αγορά

Σε ενημέρωση σχετικά με τον τωρινό τρόπο λειτουργίας της αγοράς στη Ροδόπη προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής. Με click inside, click away και υποχρεωτικά self-tests κινείται το λιανεμπόριο.

Η ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.24489/16.4.2021 που δημοσιεύθηκε ορίζει και τη λειτουργία των λιανικών επιχειρήσεων από τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 έως και τη M. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Κομοτηνή:Με click inside και click away και υποχρεωτικά self-tests η αγοράΌπως είναι ήδη γνωστό ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών έχει ενταχθεί στο επίπεδο πολύ αυξημένου κίνδυνου, χωρίς ωστόσο να αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου το λιανεμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί στη Κομοτηνή και στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών με τη μέθοδο του click inside -click away και με υποχρεωτικά self test των εργαζομένων.

Ανοικτά την Κυριακή των Βαΐων
Επίσης, σημειώνεται ότι με τη νέα ΚΥΑ δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 (Κυριακή Βαΐων), μία από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές που παραδοσιακά η αγορά είναι ανοικτή. “Ωστόσο”, όπως τονίζεται, “επειδή δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί από τη μεριά του υπουργείου το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων την Μεγ. Παρασκευή, το εορταστικό ωράριο δεν μπορεί να καθοριστεί”. Και καταλήγει με τη σημείωση ότι: “Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μόλις λάβουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος