Μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κομοτηνής με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού, ιατρού-βιοπαθολόγου, Ευαγγελίας Λεοντίδου, ευαισθητοποιούν τη νεολαία και την τοπική κοινωνία για την εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνοντας καμπάνια με μήνυμα “Μια Σταγόνα Αγάπης”.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και τοπικών φορέων, και έχει ως απώτερο σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της προσφοράς αίματος και να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές αιμοδότες στην τοπική κοινότητα.
Οι μαθητές δημιούργησαν και podcasts και ένα video animation, τα οποία είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:
- Podcasts: https://open.spotify.com/show/38mMqGmfBjJFLff9gBIMeQ
- Video Animation: https://youtu.be/jVIZXa0DUBw
Η εκστρατεία κορυφώνεται με τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Κομοτηνής.
Στο κάλεσμά τους οι μαθητές και οι μαθήτριες, διαμηνύουν: “Μια σταγόνα αίμα μπορεί να σώσει μια ζωή – Μια αταγόνα αγάπης μπορεί να αλλάξει τον κόσμο”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος