Κομοτηνή: Μαθήματα ζίου ζίτσου και καράτε σε καιρό Covid

Με ολιγομελή τμήματα και τους συνοδούς να περιμένουν τους μικρούς μαχητές εκτός προποητηρίου ξεκίνησε η προσπάθεια εκμάθησης πολεμικών τεχνών από μικρούς και μεγάλους αθλητές. «Το ξεκίνημα μας βρήκε λίγο «μουδιασμένους»» παραδέχεται ο Πάρης Μαρινέλης, προπονητής , σχολιάζοντας την τήρηση των μέτρων που τηρούνται πιστά για να αντιμετωπίσουν και να προστατέψουν τους αθλητές από τον κίνδυνο του κορονοϊού.

Κομοτηνή: Μαθήματα ζίου ζίτσου και καράτε σε καιρό CovidΜιλώντας για την ψυχολογία των παιδιών σημειώνει πως αυτή είναι “ανεβασμένη” με αθλητές που βάζουν στόχο για διακρίσεις και μετάλλια. Όσον αφορά στους γονείς; Μετά την πανδημία αυτό που θέλουν είναι «τα παιδιά τους να συμμετέχουν ώστε να «ξεμουδιάσουν» από την αδράνεια και την πολύωρη ενασχόληση με τον Υπολογιστή».

Απόδειξη αποτελούν οι αυξημένες εγγραφές, αυτό που φαίνεται είναι πως θέλουν οι γονείς τα παιδιά τους να έχουν μια δραστηριότητα τουλάχιστον εκτός σπιτιού. «Αν τηρούνται όλα τα μέτρα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα» δηλώνει ο κος Μαρινέλλης και κάνοντας το «ταμείο» της περιόδου που προηγήθηκε σημειώνει πως «Η οργάνωση είναι το κέρδος. Οργανωθήκαμε σε πάρα πολλούς τομείς. Και έγιναν πολλά που δεν είχαν γίνει» λέει και προσθέτει «Υπάρχουν υπερβολές, αλλά νομίζω ότι θα γίνουμε πιο σωστοί» σημειώνει.

Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στις 30 Οκτωβρίου στο Αμπού Ντάμπι εκεί συμμετέχει, χάρη στην επίδοσή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Κομοτηναίος Βαγγέλης Χριστόπουλος. «Αν μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, δουλέψαμε σκληρά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ελπίζουμε σε ένα μετάλλιο» λέει ο κος Μαρινέλης βλέποντας συχνά στην καριέρα του η σκληρή προπόνηση να αποδίδει καρπούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος