Κομοτηνή – Μάρζια: Οι νέοι να κυνηγάνε τη ζωή, τα όνειρά τους και να μην τα εγκαταλείπουν ποτέ

«Το αερόστατο» συμβολίζει τις πεποιθήσεις που αποκτάμε μεγαλώνοντας» δήλωσε η Μάρζια για το ομώνυμο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε και ερμηνεύει η ίδια. Μιλώντας σήμερα Παρασκευή 21 Μαϊου στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» τόνισε: «Προσπαθούμε να είμαστε σε ένα ροζ σύννεφο, αλλά δυστυχώς βαλόμεθα από διάφορα γύρω μας. Δημιουργείται μια εσωτερική πάλη, συνεχίζουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο» σημείωσε η Μάρζια.

Κομοτηνή – Μάρζια: Οι νέοι να κυνηγάνε τη ζωή, τα όνειρά τους και να μην τα εγκαταλείπουν ποτέΤο ντεμπούτο της γίνεται με «Το αερόστατο» σε στίχους,μουσική και studio επιμέλεια από τον Δημήτρη Λιόλιο. «Είναι μέντορας, συνεργάτης, φίλος εξαιρετικός, πολύ ωραίος άνθρωπος. Λατρεύω να δουλεύω μαζί του, είναι ανατρεπτικός καλλιτέχνης» είπε εκείνη μιλώντας για τον συνεργάτη της και αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο. «Το αερόστατο ήταν μόνο η αρχή, ξεκίνησε το ταξίδι και ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα».

Όσον αφορά τον χρόνο της Πανδημίας, του εγκλεισμού και της αυτο-απομόνωσης; «Και μου τη στέρησε και μου έδωσε την ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, κάνουμε καινούργια πράγματα για να μεταφέρουμε αισιοδοξία στον κόσμο» είπε στέλνοντας το μήνυμά της και σε άλλους νέους καλλιτέχνες: «Πολύ δύσκολος ο χώρος μας, οι νέοι να μην το βάζουν κάτω, να εκμεταλλεύονται αυτά που συμβαίνουν, τα δύσκολα και να τα κάνουν όμορφα. Να κυνηγάνε τη ζωή, τα όνειρά τους, και να μην τα εγκαταλείπουν ποτέ». Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Η καλύτερη συντροφιά για όλους μας είναι ο εαυτός μας. Εάν αγαπήσουμε τον εαυτό μας, εάν κοιτάξουμε στον καθρέφτη, θα πάμε παρακάτω, θα καταλάβουμε, θα αγαπήσουμε και θα μας αγαπήσουν και οι άλλοι.».
Συνέντευξη- κείμενο: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος