Κομοτηνή – Μ. Σινάδος: Αναγκαία η στήριξη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας κι Ανακύκλωσης με ανθρώπινο δυναμικό

Παλεύει με μετρημένες δυνάμεις και πολλές ανάγκες η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής. Δυνάμεις που ελαχιστοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο εξ αιτίας της απομάκρυνσης λόγω της ολοκλήρωσης του οκταμήνου σαράντα πέντε (45) εργαζομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας συν ακόμη δέκα (10) στο πρόγραμμα πυροπροστασίας 4μηνης διάρκειας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή, τον κο Μαργαρίτη Σινάδο κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση του Τμήματος Καθαριότητας Αποκομιδής και Ανακύκλωσης με επιπλέον εργαζόμενους . «Αν μας ενίσχυαν με 35 ακόμη άτομα, θα ήταν μια ανάσα για εμάς» σημείωσε στο www.ertnews.gr προσθέτοντας «χρειαζόμαστε το 40% της δύναμης που ήδη έχουμε». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και στα τέσσερα (4) Τμήματα: (Τμήμα Καθαριότητας Αποκομιδής και Ανακύκλωσης, Τμήμα Περιβάλλοντος, Τμήμα Πρασίνου και Τμήμα Διαχ/σης & Συντήρησης Οχημάτων) εργάζονται συνολικά 80 άτομα.

Η τελευταία «ανάσα» που δέχτηκαν ήταν πριν τρία χρόνια με την πρόσληψη μέσω της 3Κ σαράντα (40) ατόμων. «Η καθαριότητα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα» είπε και σημείωσε χαρακτηριστικά «Κάθε χρόνο και χειρότερα. Από άποψη ανθρώπινου δυναμικού είμαστε σε άσχημη κατάσταση».
Φώτο:αρχείο ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος