Κομοτηνή: Κριτική από τον Χ. Χατζηπέμου για συναυλία στην Ξάνθη

Στη συναυλία με την γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου που ετοιμάζεται να οργανώσει η Περιφέρεια ΑΜΘ, όπως προκύπτει από σχετική εισήγηση με θέμα «ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ VIA EGNATIA ΣΤΗΝ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ 2021», η οποία εισήχθη κατά την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με Π/Υ 32.798,00 €, αναφέρεται ο Περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης, ο κος Χρήστος Χατζηπέμου ασκώντας κριτική στην απόφαση.

Ως μέλος στην Οικονομική Επιτροπή ο κος Χατζηπέμου καταψήφισε την σχετική εισήγηση δηλώνοντας τα εξής στην σχετική αιτιολογία της ψηφοφορίας:

“Το γεγονός ότι η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου χαρακτηρίζεται ως «ποιοτική εκδήλωση» έχουσα σκοπό την «προαγωγή του πολιτισμού της περιοχής» και την ανάδειξη της τελευταίας «σε πόλο έλξης τουριστικής ανάπτυξης», …με ξεπερνά!. Τι να πω και για τα υπόλοιπα που αναφέρει η εισήγηση ότι «η δράση θα συμβάλλει στην ανάδειξη του σύγχρονου τρόπου έκφρασης, της σύγχρονης κουλτούρας και του πολιτισμού και …στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής»!… Θα πέσει το σπίτι του Χατζιδάκι να μας πλακώσει…”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος