Κομοτηνή: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Θράκης

103 χρόνια μετά, η συμμετοχή του κόσμου κάνει τις φετινές εκδηλώσεις να ξεχωρίζουν. Με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, των σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, της σχολής Νοσοκόμων, του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, Πολιτιστικών Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων, τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, της στρατιωτικής μπάντας αλλά και παρουσία, όπως κάθε χρόνο των Αρχών κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Θράκης. 103 χρόνια μετά οι κάτοικοι της περιοχής αποτίνουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους.

Μετά την επίσημη Δοξολογία θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλεως, η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση. «Ο εκατοστός τρίτος εορτασμός της ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό και της εισόδου του ελληνικού στρατού στην Κομοτηνή δηλώνει την πλήρη ωρίμανση του θεσμού», αναφέρει σε μύνημα του για τον εορτασμό των Ελευθερίων ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Τα Ελευθέρια, όμως, σημαίνουν για την πόλη γιορτή και η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για την Κομοτηνή και τους κατοίκους της Ροδόπης με παρουσίαση χορών και πολύ μεγάλη συμμετοχή από πλευράς κόσμου.

Ρεπορτάζ: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος