Κομοτηνή: Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση – συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην είσοδο του Νοσοκομείου Κομοτηνής απευθύνει η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία.

“Όλο το προηγούμενο διάστημα οι λειτουργοί του Δημοσίου Συστήματος Υγείας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να διασφαλίσουν την υγεία του Ελληνικού Λαού, την υγεία όλων μας. Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε έμπρακτα και να διεκδικήσουμε ένα ενισχυμένο Σύστημα Υγείας που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες: που θα διασφαλίζει το υπέρτατο αγαθό της υγείας όλων των πολιτών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει συγκέντρωση την ημέρα της απεργίας στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, “θέλοντας”, όπως αναφέρει, “να εκφράσει με τον συμβολικό αυτόν τρόπο το Παλλαϊκό αίτημα για την ουσιαστική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε προσωπικό και υποδομές, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις άμεσες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας, ενόψει και του δεύτερου κύματος της πανδημίας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος