Κομοτηνή: Κινητοποίηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το εργασιακό νομοσχέδιο

Στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης συμμετέχοντας στην καμπάνια του κόμματος για το “αντεργατικό”, όπως τονίζουν, “νομοσχέδιο της κυβέρνησης”, μοίρασαν υλικό και μίλησαν με τους πολίτες χθες στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι διοργανωτές εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση που έτυχε από τον κόσμο και τονίζουν ότι “όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το νομοσχέδιο για την ζωή τους και την καθημερινότητα τους”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, θεωρούμε και θέτουμε την μάχη για τα εργασιακά, μητέρα όλων των μαχών” αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κομοτηνή: Κινητοποίηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το εργασιακό  νομοσχέδιοΠαράλληλα, σημειώνεται ότι: “Την ώρα που η υπόλοιπη Ευρώπη προωθεί την μείωση ωρών απασχόλησης χωρίς μείωση μισθών, και τα κράτη παρεμβαίνουν προστατευτικά υπέρ των εργαζομένων για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει «μνημονιακά» καταργώντας το 8ώρο και νομοθετώντας την απλήρωτη δουλειά”.

Και η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ροδόπης καταλήγει με τη σημείωση ότι:“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο του αίσχους, αν γίνει νόμος και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε το νομοσχέδιο αυτό να μείνει στα χαρτιά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος