Κομοτηνή: Κινητοποίηση από το Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

Κινητοποίηση μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης (μέλος της Ο.Γ.Ε.) πραγματοποίησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Στόχος να τιμηθεί αγωνιστικά το περιεχόμενο της 8ης Μάρτη, με αιχμή των διεκδικήσεων το αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας και την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κομοτηνή: Κινητοποίηση από το Σύλλογο Γυναικών ΡοδόπηςΜε πανό και πλακάτ που έγραφαν τα συνθήματα και τις διεκδικήσεις, με υλικά που μοιράστηκαν, δόθηκε το μήνυμα “της συλλογικής διεκδίκησης για υγεία, δημιουργική ζωή και δικαιώματα στην εργασία και τη μητρότητα” σύμφωνα με τους διοργανωτές. Η πρόεδρος και η γραμματέας του Συλλόγου, υπογράμμισαν με τις ομιλίες τους “την ανάγκη οι γυναίκες της Ροδόπης να σπάσουν τις αλυσίδες του ατομικού δρόμου, να γίνουν μέλη του Συλλόγου και να διεκδικήσουν μαχητικά καλύτερο μέλλον για τις ίδιες και για τις οικογένειές τους”.

Κομοτηνή: Κινητοποίηση από το Σύλλογο Γυναικών ΡοδόπηςΠαράλληλα, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης, καλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που προετοιμάζει, την Κυριακή 14 Μάρτη, στις 18.30, σχετικά με την κατάσταση και την ανάγκη ενίσχυσης του Υγειονομικού Συστήματος και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες, για το Σύλλογο και για τη διαδικτυακή εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
e-mail: sgrodopi@gmail.com
fb: https://facebook.com/O.G.E.NOMOU.RODOPIS/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος