Κομοτηνή: Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 16χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης εντόπισαν αρχικά στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στη συνέχεια ο 16χρονος κατευθύνθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς, προσέκρουσε σε αστυνομική δίκυκλη μοτοσικλέτα και σε σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές.

Ακολούθως το όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο και πινακίδα σήμανσης και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο δράστης τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος