Κομοτηνή: Κάθε αρχή και δύσκολη για τα γυμναστήρια

«Αρχίσαμε με δυσκολία» δηλώνει ο γυμναστής Φιδάνης Παλές μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» για τα πρώτα 24ωρα λειτουργίας των γυμναστηρίων μετά το πολύμηνο Lock down. “Καλοκαίρι πια, η σεζόν για εμάς έχει τελειώσει. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα έξοδά μας. Και να φτάσουμε το Σεπτέμβριο οπότε κι αρχίζει μια καινούργια σεζόν” δηλώνει βλέποντας δειλά – δειλά τους πρώτους αθλούμενους να καταφθάνουν.

Κομοτηνή: Κάθε αρχή και δύσκολη για τα γυμναστήρια«Είναι μια περίοδος –πέρασμα για να αρχίσουμε ξανά και να μπούμε σε διαδικασία δουλειάς. Μάσκες και self test υποχρεωτικά και βλέπω πως πολύς κόσμος δεν θα έλθει λόγω αυτών των μέτρων. Παρόλο αυτά είναι μια αρχή και είμαστε αισιόδοξοι». Όπως λέει «Όλοι νιώθουν το ίδιο. Μια αβεβαιότητα και προσπάθεια προσαρμογής στα διαδικαστικά που ακολουθούνται» και απευθυνόμενος στους πελάτες προτρέπει «Να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους. Αυτοί είναι κανόνες και θα τους τηρήσουμε».

Όσον αφορά στην πρόβλεψή του; «Ο κόσμος θα συνηθίσει, θα αρχίσει να έρχεται. Θα μειωθούν τα μέτρα. Οπότε, σιγά – σιγά θα μπουν σε μια κανονικότητα. Διάδρομοι σε μια απόσταση δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον. Όπως και τα μηχανήματα. Ανά 10 τ.μ. ένα άτομο. Τα κλιματιστικά δεν δουλεύουν. Ο εξαερισμός εργάζεται στο φουλ, μάσκες και self test και είμαστε έτοιμοι.»

Όσον αφορά στην αθλητισμό που φαίνεται πως την περίοδο της Πανδημίας «μπήκε» στη ζωή πολλών απαντά: «Ο κόσμος που ερχόταν στα γυμναστήρια δεν μπορούσε να μείνει χωρίς γυμναστική. Επέλεξε να πάρει κάποια μηχανήματα, κάποια όργανα, ένα διάδρομο στο σπίτι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να γυμνάζεται. Εύχομαι όλο αυτό να μην τον αποτρέψει από το να έρχεται στα Γυμναστήρια. Δεν θα το κάνει. Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος συνάθροισης, γυμναστικής, παρέας, διασκέδασης. Οπότε, νομίζω ότι γι αυτό το λόγο δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσα- ίσα που πιστεύω ότι θα αυξηθεί η κίνησή μας σε βάθος χρόνου» δηλώνει ο έμπειρος γυμναστής προσθέτοντας: «Όλοι οι συνάδελφοι σε αυτή την πόλη τηρούμε όλα τα μέτρα και πάντα τα τηρούσαμε. Και πιστεύουμε ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα, όπως και πριν την πανδημία».

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία κειμένου: Μαρία Νικολάου φωτογραφία κεντρική:  Διαδίκτυο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος