Κομοτηνή: Καταγραφή προβλημάτων των εργαζομένων της ΠΕ Ροδόπης

Στα προβλήματα των εργαζομένων της Περιφέρειας στον Νομό Ροδόπης, αναφέρθηκε ο κος Γιάννης Λεβέντης με αφορμή επίσκεψη που πραγματοποίησε ως μέλος Κλιμακίου της ΤΕ του ΚΚΕ Ροδόπης.

«Τα προβλήματα σε όλες τις υπηρεσίες είναι κοινά, έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη προσωπικού» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (14-3-2022). « Όπως ανέφερε τα εντονότερα προβλήματα εντοπίζονται σε υπηρεσίες όπου έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες: μηχανικούς, κτηνιάτρους, γεωπόνους κ.α.» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη είναι καλυμμένο μόλις το 50 με 60% των θέσεων που προβλέπει ο Οργανισμός Λειτουργίας της κάθε υπηρεσίας. «Μιλάμε για οργανικές θέσεις οι οποίες έχουν ήδη μειωθεί στο πλαίσιο των μνημονίων και είναι πολύ δύσκολο αυτές οι υπηρεσίες να μπορέσουν να ανταποκριθούν εξυπηρετώντας τους πολίτες» ανέφερε.

Όσον αφορά στα συναισθήματα που συντροφεύουν τους εργαζόμενους; «Η αγωνία είναι κοινή στους εργαζόμενους καθώς πιέζονται πάρα πολύ να φέρουν εις πέρας τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες» είπε ο κος Λεβέντης.
Παράλληλα, σημείωσε ότι έχει ζητηθεί η καταγραφή των προβλημάτων με σκοπό και να τα αναδείξουν και να συμβάλουν με όσες δυνάμεις έχουν στην επίλυσή τους.
«Τα προβλήματά τους δεν διαφέρουν από αυτά των υπολοίπων κατοίκων, σχετίζονται δε πολλά από αυτά με τα προβλήματα της περιοχής» κατέληξε ο κος Λεβέντης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος