Κομοτηνή: Καλύτερες συνθήκες υγιεινής ζητούν οι φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Καλύτερες συνθήκες υγιεινής στους χώρους του Πανεπιστημίου ζητούν φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ και φέρουν ως παράδειγμα τόσο την κατάσταση στις τουαλέτες των Τμημάτων, όσο και την κατάσταση στις φοιτητικές εστίες.

Παράλληλα, ζητούν καλύτερη φύλαξη των χώρων, καθώς δεν λείπουν οι φθορές, αλλά και ορθολογικότερη διαχείριση των δωματίων, καθώς παρατηρούν, όπως λένε, αρκετά να παραμένουν άδεια.

Όπως δήλωσαν στο ertnews.gr «δεν είναι λίγες οι φορές που στις τουαλέτες σε όλα τα Τμήματα του ΔΠΘ απουσιάζουν από τη θέση τους ακόμη και τα στοιχειώδη: σαπούνι και χαρτί». Σεβόμενοι, όπως σημειώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το έργο του καθαρισμού, ζητούν τακτικότερη ενίσχυση των χώρων με τα στοιχειώδη σε μια εποχή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «υγειονομικής κρίσης».

Χωρίς να παραλείψουν,όμως, να αναφερθούν και στη δική τους ευθύνη, καθώς η όποια κινητικότητα τους, όπως λένε, εξαντλείται σε κομματικές κυρίως εκδηλώσεις με το νοιάξιμο για τον εξωραϊσμό και την φροντίδα πανεπιστημιακών χώρων να απουσιάζει.

Ζήτημα θέτουν και για τις τιμές που ισχύουν στις πωλήσεις των προϊόντων στα κυλικεία εντός του ΔΠΘ, καθώς όπως τονίζουν, στους χώρους αυτούς θα έπρεπε όλα να πωλούνται σε τιμές οικονομικά πιο προσιτές.
Αλλά και για την ανάγκη διατήρησης τόσο του δωρεάν φαγητού από τις δύο Λέσχες, όσο και της μετακίνησης από και προς την Πανεπιστημιούπολη, με την πραγματοποίηση δρομολογίων σε τακτά χρονικά διαστήματα, διπλά ώστε, όπως σημειώνουν, «να μην συνωστίζονται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος