Κομοτηνή: Καλύτερα από πέρσι χειρότερα από πρόπερσι οι θερινές εκπτώσεις

Τελευταία μέρα των θερινών εκπτώσεων η σημερινή και οι έμποροι της Κομοτηνής κάνουν ταμείο. Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος της Κομοτηνής πήρε τα πρώτα μηνύματα από έρευνα που διενεργεί για την κίνηση που σημειώθηκε. «Το κλίμα στην αγορά είναι θετικότερο σε σχέση με πέρσι» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (31-8-2021) η κα Κική Κωνσταντινίδου, πρόεδρος του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο ποσοστό των καταστηματαρχών δηλώνει καλύτερα από πέρσι, από το 2020, αλλά όχι τόσο καλά όσο το 2019. Όπως εξήγησε η κα πρόεδρος βοήθησε πολύ ότι φέτος το καλοκαίρι η αγορά ήταν ανοικτή όλο το διάστημα με τα προστατευτικά μέτρα που τηρήθηκαν στο ακέραιο. Στην τόνωση της κίνησης βοήθησε πολύ η πραγματοποίηση γάμων, αρραβώνων και βαπτίσεων με περισσότερο κοινό.

Κομοτηνή: Καλύτερα από πέρσι χειρότερα από πρόπερσι οι θερινές εκπτώσειςΤο κέντρο της Κομοτηνής κινήθηκε καλύτερα. Η ενίσχυση ήρθε από την περιφέρεια της Ροδόπης και οι γυναίκες μαζί με τα παιδιά και τους νέους ήταν οι καλύτεροι πελάτες και φέτος. «Είναι ο ρόλος της γυναίκας τέτοιος που επωμίζεται πολλά για πολλούς» είπε η κα Κωνσταντινίδου.

Ενθαρρυντικό σημάδι επίσης το γεγονός, όπως είπε, ότι όλο και περισσότερο οι Κομοτηναίοι προτιμούν την αγορά της πόλης τους. «Πιστεύουμε ότι αυτό θα μείνει και μετά την πανδημία» σημείωσε προσθέτοντας ότι το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή τη δοκιμασία είναι ότι: “Έδειξαν οι έμποροι, οι καταστηματάρχες της Κομοτηνής ότι είναι δυνατοί, ότι μπορούν να ανταποκριθούν”.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα διεκδικήσουν καλύτερη αντιμετώπιση από της πλευράς πολιτείας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. «Πολλά έχουν συσσωρευθεί και πρέπει να δούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τέλος στις προσφορές, αυτές θα συνεχιστούν, όσοι το επιθυμούν από τους καταστηματάρχες μπορούν να συμμετάσχουν στο 10ήμερο εκπτώσεων. «Όλοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, όλοι θα αξιοποιήσουν το δεκαήμερο των προσφορών» προέβλεψε η πρόεδρος ευχόμενη το καλύτερο για τους συναδέλφους της, αλλά και τους καταναλωτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος