Κομοτηνή – Κ. Μπούμπας: Από τη Θράκη αρχίζει η Ελλάδα, δεν τελειώνει εδώ

«Από τη Θράκη αρχίζει η Ελλάδα, δεν τελειώνει εδώ» είπε ο Κωνσταντίνος Ιωάννης Μπούμπας, βουλευτής Σερρών της «Ελληνικής Λύσης» συμμετέχοντας στους επίσημους εορτασμούς για την συμπλήρωση 101 χρόνων από τα Ελευθέρια της Θράκης και την Ενσωμάτωσή της στον Εθνικό Κορμό.

Ο κος Μπούμπας ως μέλος της διακομματικής της Θράκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί γι αυτή την αναπτυξιακή τροχιά που «πρέπει», όπως είπε, «να έχει η Θράκη». «Πάντα θα πρέπει να είμαστε στις επάλξεις για να διαφυλάξουμε την ειρήνη. Από αυτά τα “ιερά” χώματα, αλλά και με τις πολλές προοπτικές που έχει γενικότερα η Θράκη» δήλωσε ο κος Μπούμπας.

Κομοτηνή – Κ. Μπούμπας: Από τη Θράκη αρχίζει η Ελλάδα, δεν τελειώνει εδώ
Στιγμιότυπο από την επιμνημόσυνη δέηση στην οποία συμμετείχε

Παράλληλα, σημείωσε ότι: «Ό,τι ξεκίνησε τις προηγούμενες δεκαετίες έχει τελματώσει, Πρέπει να δοθούν εχέγγυα, ουσιαστικά, φορολογικά κίνητρα για να υπάρξουν επενδυτικές και βιομηχανικές παρακαταθήκες εδώ, προκειμένου και ο κόσμος να έχει δουλειά».

Όπως ανέφερε ο βουλευτής, λόγω του γεω-στρατηγικού της σημείου η Θράκη έχει πολλές δυνατότητες. «Θα πρέπει να φυλάξουμε την ιστορία μας και όλα όσα πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές για να έχουμε την ειρηνική συμβίωση των λαών» ανέφερε προσθέτοντας ότι « Οι καιροί είναι και πονηροί και ύπουλοι και πάντα πρέπει να φυλάμε Θερμοπύλες σεβόμενοι την ιστορία των προγόνων».
Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος