Κομοτηνή: Η “Αλφαβητοχώρα” παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

“Η Αλφαβητοχώρα, Το Ομικρομικρούλη”, το βιβλίο της Ανδρονίκης Παντελίδου, που κυκλοφόρησε σε εικογράφηση, Κατερίνας Χονδρομπίλα, από τις εκδόσεις 24γράμματα θα παρουσιαστεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στις 6 το απόγευμα της 22ας Οκτωβρίου. Εκτός από την ίδια τη συγγραφέα θα μιλήσει και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, Νατάσα Λιβεριάδου

Λίγα λόγια για το έργο

“Τι έχει το Όμικρον; Γιατί κάθεται μόνο του και κλαίει; Μια παρέα από σύμφωνα συμπεριφέρονται άσχημα στο Όμικρον και το κάνουν να αισθάνεται σαν ένα μηδενικό. Τι θα κάνουν οι φίλοι του τα φωνήεντα για να το βοηθήσουν; Πώς θα καταλάβουν τα σύμφωνα ότι όλα τα γράμματα πρέπει να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τις λέξεις;”

Ποια είναι η συγγραφέας;

Η Ανδρονίκη Παντελίδου κατάγεται από τη Δράμα και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Εργάζεται σε δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής ως εκπαιδευτικός και είναι συγγραφέας παιδικών και εκπαιδευτικών βιβλίων. Συνεργάζεται με τοπικούς φορείς για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.
Έχει συμμετάσχει με άρθρα της σε παιδαγωγικά συνέδρια και διεθνή περιοδικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος