Κομοτηνή: Η Ομάδα e-aimodotes στο πλευρό του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του παιδιού” (video)

Η Ομάδα e-aimodotes του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής ετοίμασε ένα σποτ για την δράση αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τρίτη, 6 Απριλίου, δημιουργοί του είναι οι μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής & Προγραμματισμού που για μια ακόμη φορά περνούν το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελο του Παιδιού”, που υλοποιεί αυτή τη Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δίνουν ραντεβού την Tρίτη 6 Απριλίου 2021 , ώρα 08:30 πμ – 14:00 μμ στην Κεντρική
Πλατεία Κομοτηνής και στέλνουν όλοι μαζί με μπροστάρη τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «INTERSYC II», μήνυμα αλληλεγγύης κι αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Δείτε εδώ την νέα δημιουργία των μαθητών:

Κομοτηνή: Η Ομάδα e-aimodotes στο πλευρό του Οργανισμού  “Το Χαμόγελο του παιδιού” (video)
EUROKINISSI

Όσον αφορά για την δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας; Θα πραγματοποιηθεί από «Το Χαμόγελο
του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) –
INTERSYC II», στην Κομοτηνή την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από τις 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Ο σκοπός της ενέργειας είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η συμβολή στην ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, και το «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Τη δράση υποστηρίζουν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.»,το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος