Κομοτηνή: Η ΔΕΕΠ Ροδόπης για την ομιλία Αλέξη Τσίπρα

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΔΕΕΠ Ροδόπης, οι κ.κ. Ιωάννης Τζαμπάζης και Χαράλαμπος Παυλίδης με αφορμή την ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Με κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι: “Ο λαός της Ροδόπης άκουσε σήμερα από την Κομοτηνή τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα, να του ζητά να χαρίσει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και στις συνιστώσες του την εκλογική του εμπιστοσύνη. Μια εμπιστοσύνη που χάθηκε ανεπιστρεπτί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ.”

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνουν: “Τον άκουσε να ασκεί δριμεία κριτική, με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής. Τον άκουσε να παροχολογεί ασύστολα, χωρίς σε καμιά περίπτωση να καταφέρει να τον πείσει, γιατί ο λαός της Ροδόπης γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θωρακίσει τον τόπο μας με τις πολλαπλές θεσμικές της παρεμβάσεις στο υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο.”

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι κύριοι Τζαμπάζης – Παυλίδης: “Ο κ. Τσίπρας σήμερα κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε έναν κόσμο, που έχει ήδη νιώσει την ασφάλεια μιας σοβαρής Κυβέρνησης απέναντι σε όλες τις ακραίες προκλήσεις. Μιας Κυβέρνησης, που εμπνέει εμπιστοσύνη για το ήθος, την εργατικότητα και τη συνέπειά της.” Καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ “Να βοηθήσει τη χώρα αναγνωρίζοντας το έργο της Κυβέρνησης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος