Κομοτηνή: Γίνε Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Έκκληση συμμετοχής στους κόλπους της μεγάλης οικογένειας απευθύνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Παράρτημα της Κομοτηνής υποστηρίζοντας ότι ο Εθελοντισμός μπορεί να βελτιώσει την υγεία του εθελοντή ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση, ελαττώνοντας την πιθανότητα κατάθλιψης, μειώνοντας το άγχος και αυξάνοντας το αίσθημα της ευχαρίστησης και της χαράς.

Κομοτηνή: Γίνε Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού«Τα προτερήματα του Εθελοντισμού είναι πολλά. Ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που διανύουμε, ο καθένας χρειάζεται μια ασχολία, ώστε να ενισχύσει τη σωματική και ψυχική του υγεία» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Παραρτήματος.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έπειτα από την εκπαίδευση, που λαμβάνουν, συμμετέχουν σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: Αναζήτησης αγνοουμένων, Παροχής Πρώτων Βοηθειών σε υγειονομικές καλύψεις, Κατάσβεσης πυρκαγιών, Άντλησης υδάτων και Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και άλλα πολλά.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, στο account μας στο Instagram (@komotiniredcross) ή κάλεσε στο 6981167434.
Κάνε αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.redcross.gr/default.asp?pid=132&la=1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος