Κομοτηνή: Γάμοι και βαπτίσεις κινούν την αγορά

Οι βαπτίσεις και οι γάμοι δίνουν πολύτιμη «ανάσα» στην αγορά της Κομοτηνής. Ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα εκείνα με είδη γάμων και βαπτίσεων , αλλά και τους χώρους τέλεσης δεξιώσεων, που συνήθως ακολουθούν.

Το φετινό καλοκαίρι «περνούν στην αντεπίθεση» όσοι είχαν αναβάλει γάμους και βαπτίσεις λόγω κορονοϊού τα δύο προηγούμενα χρόνια. Συνολικά από την έναρξη του καλοκαιριού έως σήμερα έχουν βγει άδειες για την τέλεση 151 βαπτίσεων στη Μητρόπολη της Κομοτηνής και 46 γάμων. «Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε συνέχεια αναβολές» σημειώνουν.

«Οι περσινές αναβολές στοίχησαν στην τοπική αγορά. Το φετινό καλοκαίρι γίνονται γάμοι και βαπτίσεις για δύο χρόνια» δηλώνει στο www.ertnews.gr η κα Στέλλα Μάντσιου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής. Παράλληλα, προσθέτει πως όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο παίρνουν φέτος μια ουσιαστική βοήθεια με τις αγορές και τις πωλήσεις που σημειώνονται.

Ίδια η εικόνα και στο χώρο της εστίασης – διασκέδασης. Οι χώροι φιλοξενίας των δεξιώσεων γεμίζουν ξανά μετά από πολύ καιρό και οι ιδιοκτήτες – εργαζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση που σημειώνεται. Αίθουσες κρατημένες δύο χρόνια πριν, αλλά και χώροι δεξιώσεων που κλείστηκαν στην αρχή του έτους, δουλεύουν σχεδόν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τόσο για την προετοιμασία, όσο και για τη φιλοξενία του γλεντιού-δεξίωσης που παραδοσιακά ακολουθεί της τελετής παρά την οικονομική δυστοκία της εποχής. Ένα καλοκαίρι γεμάτο απαιτήσεις και κινητικότητα,που, ίσως, όπως λένε οι ασχολούμενοι στο χώρο, τους δώσει τη δυνατότητα να σταθούν όρθιοι επιχειρηματικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος