Κομοτηνή – Γ .Λουτατίδης: Αναγκαίες οι παρεμβάσεις και τα έργα του Δήμου στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Στην ανάγκη υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή της Νέας Μοσσυνούπολης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ αναφέρθηκε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής», εκλεγμένος στο Δ.Σ. Κομοτηνής, ο κος Γιώργος Λουτατίδης με αφορμή την χθεσινοβραδινή ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου ποσού ύψους 500.000 ευρώ για έργα οδοφωτισμού στην περιοχή.

Όπως είπε ο κος Λουτατίδης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (21-9-2021), είναι μια περιοχή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και πολλά σημεία στα οποία ο Δήμος Κομοτηνής πρέπει να παρέμβει δυναμικά.

Ξεκίνησε την αναφορά του από το γήπεδο του μπάσκετ (το οποίο χρήζει ανάπλασης), γήπεδο που όπως σωστά επεσήμανε, διαθέτει και υποδομές, συνέχισε τη «διαδρομή» του με στάση στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται υπηρεσίες της πολιτείας για τους μετανάστες, «πέρασε» από την αμφιθεατρική πλατεία και το πάρκο για να φτάσει στην οδό Αναστασιούπολης και στην έξοδο –περίπτερο, πιάτσα ταξί-. «Είναι μια μεγάλη έκταση όπου θα πρέπει οπωσδήποτε ο Δήμος να παρέμβει» είπε ο κος Λουτατίδης. Παράλληλα, σημείωσε ότι ακόμη κι έτσι, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν συγκεντρώνει πολύ κόσμο, γεγονός που μαρτυρά την δυναμική της περιοχής.

Επίσης, ο κος Λουτατίδης, παρατήρησε εύστοχα ότι και στην συνέχεια αυτής της «διαδρομής», δηλαδή στην απέναντι οδό, την Γεωργίου Παπανδρέου, έως τα γήπεδα της περιοχής συγκεντρώνονται πολίτες όλων των ηλικιών από όλη την Κομοτηνή.
Τέλος, ο κος Λουτατίδης έκανε ειδική αναφορά στο παλαιό κτίσμα –κυκλικό πετρόχτιστο- που υπάρχει στην περιοχή ζητώντας αποκατάσταση – ανάδειξη και αποσαφήνιση από τους ειδικούς της ταυτότητάς του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος