Κομοτηνή – Γ. Λεβέντης: Αντίθετη με την παραχώρηση της Ε.Ο. η «Λαϊκή Συσπείρωση»

“Θα αναστενάζει ο λαός της περιοχής που χρησιμοποιεί την ΕΟ για τις μετακινήσεις του” ανέφερε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής, Γιάννης Λεβέντης. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (20-5-2021).

Κομοτηνή – Γ. Λεβέντης: Αντίθετη με την παραχώρηση της Ε.Ο. η «Λαϊκή Συσπείρωση»
Ο κος Γιάννης Λεβέντης στο μέσο της φωτογραφίας σε παλαιότερη κινητοποίηση

««Λεφτόδενδρα” εν όψει της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού στους ιδιώτες και έρχονται 13 πλευρικοί σταθμοί, στην ουσία ένα δίκτυο που χαρατσώνει τον ελληνικό λαό που πλήρωσε για την κατασκευή του, για τη συντήρησή του και πληρώνει και τώρα» τόνισε ο κος Λεβέντης.

Όπως ανέφερε είναι έργο που είναι κατασκευασμένο και λειτουργικό από το 2010 και αποπληρώνει μέρος του Δημόσιου χρέους προσθέτοντας πως «δεν πρέπει επ ουδενί να παραχωρηθεί ο συγκεκριμένος δρόμος σε ιδιώτες. Ο ελληνικός λαός φορολογείται και συμβάλει στον προϋπολογισμό της ΕΕ και θεωρούμε ότι του ανήκει το έργο».

Ο κος Λεβέντης υπενθύμισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ  καταθέτει την πρόταση της κοινωνικοποίησης συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, υποδομών, κατασκευής, συντήρησης και λειτουργίας τους. Να μην παραχωρηθεί η Εγνατία στους Ομίλους στην κατεύθυνση της γρήγορης και φθηνής μετακίνησης του ελληνικού λαού.» προσθέτοντας με νόημα πως «Ένας αγώνας δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να σταματήσει καθώς οι ανάγκες του Ελληνικού Λαού είναι δεδομένες» και καταλήγοντας «Βάζουμε τους στόχους και θα αγωνιστούμε να πάρουμε έστω και τα ελάχιστα για το λαό της περιοχής».
Φώτο: Γιάννης Λεβέντης συνέντευξη –κείμενο – φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος