Κομοτηνή – Γ. Κυριακίδης: Είμαστε αλληλέγγυοι στους διανομείς

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στην Online Delivery η οποία ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους εξέφρασε ο κος Γιάννης Κυριακίδης μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής εργαζόμενος και ο ίδιος τα τελευταία 5,5 χρόνια ως διανομέας.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (24-9-2021) ο κος Κυριακίδης υποστήριξε πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να αναδειχθεί ότι η εταιρεία αυτή πήρε πίσω την απόφαση λόγω των μεγάλων και μαζικών κινητoποιήσεων. «Αυτό που φάνηκε στην πράξη είναι ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι μαζικά και προσανατολισμένοι ταξικά προς τη σωστή κατεύθυνση, ο αγώνας έχει αποτέλεσμα. Καλούμε κάθε εργαζόμενο διανομέα να συσπειρωθεί στο σωματείο του, όπου κι αν εργάζεται, να έρθει σε επαφή μαζί μας. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και τα προβλήματα θα επανέλθουν» είπε ο κος Κυριακίδης.

Μάλιστα σε αυτό το σημείο έκανε λόγο για “ευθύνη του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, που δεν κάλυψε με μια ανακοίνωσή του τους διανομείς του Σωματείου που ήθελαν να σταθούν αλληλέγγυοι στην πανελλαδική σημερινή εργατική απεργία των κλάδων των διανομέων για να είναι και νομικά καλυμμένοι”.

«Η ανασφάλεια σε αυτόν τον κλάδο είναι πολύ μεγάλη, αυτοί οι άνθρωποι (ενν. οι εργαζόμενοι διανομείς για την εταιρία ταχυμεταφορών), δούλευαν επί χρόνια με τρίμηνες συμβάσεις» είπε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος