Κομοτηνή: Φαγητό στο δωμάτιο και όχι στο εστιατόριο της Λέσχης για τους φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης

Αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν το εστιατόριο της Λέσχης της Πανεπιστημιούπολης λόγω κορονοϊού και παγετού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του ΔΠΘ που διαμένουν στις Φοιτητικές Εστίες ή που επιλέγουν να προμηθεύονται το φαγητό τους από εκεί. Ο φόβος της πανδημίας άδειασε το εστιατόριο, με τους φοιτητές να επιλέγουν τη λύση «πακέτο» και επιστροφή στο δωμάτιο των Εστιών για τη σίτισή τους.

Κομοτηνή: Φαγητό στο δωμάτιο και όχι στο εστιατόριο της Λέσχης για τους φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης«Αναγκαστικά για λόγους προστασίας» δήλωσαν στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Παράλληλα, σημείωσαν πως κάθε φορά που βρέχει, όπως τη χθεσινή ημέρα, δε λείπουν και τα προβλήματα με τις υδρορροές –«υπάρχουν σημεία από όπου περνά το βρόχινο νερό» είπε νεαρή φοιτήτρια δείχνοντας προς την οροφή.

Η χαλαρότητα, η ανεμελιά και η συνύπαρξη της ώρας του φαγητού με τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές των νέων είναι ξεχασμένη εικόνα τους 23 τελευταίους μήνες και για τους εργαζόμενους στον χώρο. Όσον αφορά στην ίδια την ποιότητα του φαγητού; Εδώ οι γνώμες διίστανται. Κάποιοι το βρίσκουν καλό, κάποιοι άλλοι όχι, όλοι λένε «ευχαριστώ» που δίνεται δωρεάν και συμφωνούν στο ότι: «Δεν είναι σαν της μαμάς».

Κομοτηνή: Φαγητό στο δωμάτιο και όχι στο εστιατόριο της Λέσχης για τους φοιτητές της ΠανεπιστημιούποληςΌπως συμφωνούν ότι κάτι θα πρέπει να γίνει με τον συνωστισμό τους στα αστικά λεωφορεία. «Στις μετακινήσεις είναι πολλά τα άτομα που ανεβαίνουν σε ένα λεωφορείο» με την τήρηση των αποστάσεων να αποτελεί “αστείο”, και τον φόβο λόγω του κορονοϊού παρόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 22 Σεπτεμβρίου σε ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών γινόταν αναφορά στη δημιουργία μέσω ΣΔΙΤ εστιατορίου δυναμικότητας 2.500 ατόμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος