Κομοτηνή: Εβδομήντα χιλιάδες εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας

Συνεχίζονται απρόσκοπτα και αδιαλείπτως μετά από 14 μήνες από τον πρώτο εμβολιασμό στις 8 Φεβρουαρίου 2021, οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στο ΚΥ Κομοτηνής, υπό την αιγίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης.

Στο εμβολιαστικό κέντρο, σύμφωνα με ενημέρωση της Μαρίας Γεωργιάδου, Νοσηλεύτριας ΤΕ Υπεύθυνης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Εμβολιαστικού Κέντρου του Κέντρου Υγείας Κομοτηνής έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 70.000 εμβολιασμοί με απόλυτη ασφάλεια από πέρυσι μέχρι φέτος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους πολίτες.

“Στο εμβολιαστικό μας κέντρο οι πολίτες, από 12 ετών και άνω, εξυπηρετούνται από το άριστα εκπαιδευμένο υγειονομικό προσωπικό, Ιατρικό – Νοσηλευτικό και Διοικητικό για όλες τις δόσεις του εμβολιασμού τους με το εμβόλιο Pfizer ( και Moderna για ένα μικρό χρονικό διάστημα)” σημειώνει η κα Γεωργιάδου. Επίσης, αναφέρει ότι “από τις 25 Αυγούστου 2021 είναι σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «εμβολιασμός κατ ΄ οίκον», στο πλαίσιο του οποίου καθημερινά ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Κομοτηνής επισκέπτονται και εμβολιάζουν κατ΄ οίκον (στο σπίτι τους) συμπολίτες μας, που αδυνατούν να μετακινηθούν για εμβολιασμό, λόγω της βεβαρυμμένης κατάστασης της υγείας τους, με την πρώτη ή την επαναληπτική τους δόση με εμβόλιο Jonson, ή και επαναληπτικές δόσεις με εμβόλιο Pfizer”.

Σύμφωνα με την κα Γεωργιάδου “Αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που συμβάλλαμε με τον τρόπο μας στη διαχείριση της πανδημίας.
Στόχος μας ήταν και παραμένει η ασφαλής διενέργεια των εμβολιασμών έναντι του κορονοϊού (και όχι μόνο)σε όλους τους πολίτες του Νομού μας” και σημειώνεται “Συνεχίζουμε, πάντα δίπλα στον πολίτη, σε πλήρη λειτουργία των ιατρείων, των εργαστηρίων (Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό και Φυσικοθεραπευτήριο), καθώς και με το ιατρείο “post Covid” και “Long Covid” που λειτουργεί κάθε Τετάρτη μετά από ραντεβού στο 2531108011.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος