Κομοτηνή: Εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό

Μέχρι την Πέμπτη 18-11-2021 από την Δευτέρα 25-10-2021 θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος στο τμήμα της Εγνατίας Οδού που αστυνομεύεται από το ΤΤ Κομοτηνής.

Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την χ.θ. 547+600 έως την 548+350, τόσο στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, όσο και ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού της Εγνατίας Οδού περιφερείας αν.Μ.Θ., κατά μήκος των οποίων σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλέυρως της εκάστοτε ζώνης εργασιών σε λωρίδα κυκλοφορίας διαμορφούμενη από ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλάτους 3,25 μέτρων περίπου.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού. To έργο θα εκτελεστεί σε όσα στάδια απαιτηθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι η ζώνη έργων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο (2) χιλιόμετρα.
Διαβάστε εδώ:ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΡΟΔΟΠΗ) (4)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος