Κομοτηνή: Επίσκεψη Μ. Καζάκου στο Συμβουλευτικό Κέντρο

Επίσκεψη στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης, κα Μαρία Καζάκου με σκοπό τη γνωριμία με το προσωπικό του Κέντρου και τη συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης:
“Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της κ. Μαρίας Κ. Καζάκου δικηγόρου και Γεν. Γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής με σκοπό τη γνωριμία με το προσωπικό του Κέντρου και τη συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου, των υπηρεσιών που παρέχονται, καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται”.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι “Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής στήριξης σε γυναίκες θύματα βίας ή/ και πολλαπλών διακρίσεων από εξειδικευμένο προσωπικό που είναι ο σύμβουλος υποδοχής, το διοικητικό προσωπικό, η ψυχολόγος, η κοινωνική λειτουργός και η νομικός.Οι υπηρεσίες καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής και υπάρχει η δυνατότητα, όποτε αυτό απαιτείται, της παραπομπής ή συνοδείας των γυναικών στον ξενώνα φιλοξενίας που επίσης λειτουργεί στην πόλη της Κομοτηνής”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι: Το Συμβουλευτικό Κέντρο λειτουργεί σε συνδυασμό με την πανελλαδικής εμβέλειας Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900 που λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, τα 44 Συμβουλευτικά Κέντρα και τους 17 ξενώνες φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους.
Η κυρία Καζάκου τόσο προσωπικά όσο και ως Γεν. Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης “δεσμεύτηκε να στηρίξει οποιαδήποτε ενέργεια του Συμβουλευτικού Κέντρου και να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο στην εύρυθμη λειτουργία και την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ