Κομοτηνή: Επισκέψεις στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο του Διοικητή της 1ης Στρατιάς

Τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, επισκέφτηκε ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Ο Περιφερειάρχης, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, στάθηκε στη συμβολή του Ελληνικού Στρατού σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης έκτακτων φαινομένων τονίζοντας πως ο Στρατός βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των πολιτών. Επιπλέον ευχήθηκε στο Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του.

Στο Δήμαρχο Κομοτηνής

Κομοτηνή: Επισκέψεις στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο του Διοικητή της 1ης ΣτρατιάςΕπίσης επισκέφθηκε το δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΧΧΙ Τ.Θ., ταξίαρχο, Γεώργιο Μπόγδανο. Συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασιών.

Ο Διοικητής της Α΄ Στρατιάς επέδωσε στον Δήμαρχο ένα χειροποίητο κάδρο των υφιστάμενων σχηματισμών της 1ης Στρατιάς και έλαβε από τον Δήμαρχο τον αφιερωματικό τόμο για τα εκατόχρονα της ελευθερίας της πόλης, με τίτλο: «Διαβάζοντας» τὴν πόλη: Κουμουτζηνά, Γκιουμουλτζίνα, Κομοτηνὴ – Πρόσωπα καὶ κείμενα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος