Κομοτηνή: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα από το Δ.Π.Θ.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Επιμορφώνοντας τους εκπαιδευτικούς στο Ολοκαύτωμα: “Ανθρωπολογικές αναγνώσεις του κινηματογράφου” από 15/1/2022 έως 29/10/2022 διοργανώνει το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ., το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, σε αποφοίτους καθηγητικών και παιδαγωγικών τμημάτων όλων των ειδικοτήτων, σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, σε υπεύθυνους/ες σχεδιασμού εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν πάνω στο ζήτημα του Ολοκαυτώματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και την επιτυχή παρακολούθησή του ο επιμορφούμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 122 ωρών που αντιστοιχούν σε 4 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS. Υποβολή αιτήσεων: έως 10-12-2021.

Info
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://kedivim.duth.gr/ όπου θα επιλέγεται το πεδίο “ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ” ή https://my.kedivim.duth.gr/index.php?r=onlineadmission/registration/index

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος