Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου (video)

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων, των 353.000 νεκρών, της Γενοκτονίας του Πόντου τελέσθηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων.

Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου (video)Έμπροσθεν του αγάλματος του Μητροπολίτου Τραπεζούντας Χρύσανθου. Ο περιφερειάρχης αν.Μ.Θ. Χρήστος Μέτιος, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, ο δήμαρχος Κομοτηναίων, Γιάννης Γκαράνης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο ΔΣ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, περιφερειακοί σύμβουλοι απαίτησαν το δικό τους φόρο τιμής με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Γεμάτη συμβολισμούς και η παρουσία του προέδρου της Αρμενικής Κοινότητας, του κ. Κεβόρκ Μελκονιάν.

Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου (video)Παρόντα επίσης τα μέλη και οι διοικήσεις των Ποντιακών Σωματείων της Ροδόπης. Ακόμη, εκπρόσωποι της Τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών.

Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου (video)Ξεχώρισαν με το ταλέντο τους και την κατάθεση ψυχής νέοι και νέες, μέλη  των χορωδιών και των μουσικών συνόλων που πλαισίωσαν τη σεμνή τελετή και εισέπραξαν το χειροκρότημα.

Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου (video)Μήνυμα όλων: «Δεν ξεχνώ» για να μην ζήσει η ανθρωπότητα ξανά τέτοια θηριωδία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος