Ως τις 8 Ιουλίου και ώρα 23:59, έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν, στις τάξεις Λυκείου του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Κομοτηνής για το σχολικό έτος 2025-2026.
Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές με κωδικούς TaxisNet (των μαθητών, για τους ενήλικες μαθητές | των γονέων/κηδεμόνων για τους ανήλικους μαθητές).
Στις τάξεις Λυκείου του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Κομοτηνής μπορούν να φοιτήσουν όσοι/όσες δεν έχουν απολυτήριο Λυκείου και επιθυμούν να αποκτήσουν, είτε είναι ανήλικοι (16-18 ετών που εργάζονται και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των ημερήσιων ΓΕΛ), είτε ενήλικοι (χωρίς άλλη προϋπόθεση).
Πληροφορίες για το Εσπερινό ΓΕ.Λ.
- Το απολυτήριο του Εσπερινού Γενικού Λυκείου είναι απολύτως ισότιμο με το αντίστοιχο του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου.
- Οι απόφοιτοι και απόφοιτες μπορούν: είτε να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη ευκολία την εισαγωγή τους σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας (σε ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων) συμμετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις, είτε να συνεχίσουν ως απόφοιτοι/ες Λυκείου τις σπουδές τους σε σχολές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΣΑΕΚ).
- Οι απόφοιτοι και απόφοιτες μπορούν να βελτιώσουν την εργασιακή τους κατάσταση ή και να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και απολαβές.
- Οι εκπαιδευτικοί των Εσπερινών Λυκείων έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και παρέχουν απεριόριστη βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες.
- Το όριο των απουσιών είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα σχολεία.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις, Κομοτηνής, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο 25310-28844 ή να επισκεφθούν τον ιστότοπο https://blogs.sch.gr/gymekom/ ή να προσέλθουν στο σχολείο που βρίσκεται στην οδό Φιλίππου 33 (συστεγάζεται με το 3ο Πειραματικό ΓΕΛ Κομοτηνής) κατά τις ώρες 09:00-13:00 την Πέμπτη 3/7/2025 και τη Δευτέρα 7/7/2025.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος