Κομοτηνή – Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ: Η δύναμη μας είναι το σωματείο μας

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ροδόπης στις 27/06/2021 στην αίθουσα «Φίλιππος» του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής στις 10 π.μ.. «Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας και όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση. Με την κριτική τους, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων απ’ την προηγούμενη δράση μας, και στον καλύτερο προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία. Όχι μόνο για τα συνταξιουχικά μας, αλλά και για άλλα που μας απασχολούν, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδεία και τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας» αναφέρει ο πρόεδρος, ο κος Αναστάσιος Γκλαβάνης.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει με τον Γραμματέα Στέργιο Γκουντάρα σημειώνουν ότι «Η δύναμη μας είναι το σωματείο μας, η Ομοσπονδία μας και η συνεργασία μας με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις και το εργατικό κίνημα. Να μην επιτρέψουμε τα βάρη απ’ την κρίση της πανδημίας να γίνουν 4ο μνημόνιο και να φορτωθούν πάλι στις δικές μας πλάτες και των παιδιών μας.»

Θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης: 1ον) Απολογισμός δράσης, επόμενος προγραμματισμός

2ον) Οικονομικός απολογισμός

3ον) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ