Κομοτηνή – Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ: Η δύναμη μας είναι το σωματείο μας

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ροδόπης στις 27/06/2021 στην αίθουσα «Φίλιππος» του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής στις 10 π.μ.. «Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας και όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση. Με την κριτική τους, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων απ’ την προηγούμενη δράση μας, και στον καλύτερο προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία. Όχι μόνο για τα συνταξιουχικά μας, αλλά και για άλλα που μας απασχολούν, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδεία και τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας» αναφέρει ο πρόεδρος, ο κος Αναστάσιος Γκλαβάνης.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει με τον Γραμματέα Στέργιο Γκουντάρα σημειώνουν ότι «Η δύναμη μας είναι το σωματείο μας, η Ομοσπονδία μας και η συνεργασία μας με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις και το εργατικό κίνημα. Να μην επιτρέψουμε τα βάρη απ’ την κρίση της πανδημίας να γίνουν 4ο μνημόνιο και να φορτωθούν πάλι στις δικές μας πλάτες και των παιδιών μας.»

Θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης: 1ον) Απολογισμός δράσης, επόμενος προγραμματισμός

2ον) Οικονομικός απολογισμός

3ον) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος