Κομοτηνή: Εκπτώσεις με χαμόγελα και αναμονή

Να αξιοποιήσουν τις εκπτώσεις και τα δεκαήμερα προσφορών που θα ακολουθήσουν προτρέπει τους καταναλωτές της Ροδόπης η κα Δέσποινα Χατζημάνου, καταστηματάρχης στην Κομοτηνή κάνοντας λόγο για ποσοστά εκπτώσεων που αγγίζουν ήδη το 40%. «Να κάνουν πρώτα μια πολύ καλή έρευνα αγοράς στην πόλη και να μην παραπλανούνται από τα μεγάλα ποσοστά που αναγράφονται στις βιτρίνες» δηλώνει και σημειώνει ότι εκτός από τους έντιμους επαγγελματίες υπάρχουν πάντα και κάποιοι που θεωρούν ότι μπορούν να εξαπατήσουν το κοινό.

Κομοτηνή:  Εκπτώσεις με χαμόγελα και αναμονή
Η κα Δέσποινα Χατζημάνου

« Υπάρχει η εποπτεία εμπορίου, ο Σύλλογος ένδυσης υπόδησης και η Ομοσπονδία για καταγγελίες, όταν προσπάθειες τέτοιου είδους γίνονται αντιληπτές από τους καταναλωτές » προσθέτει η κα Χατζημάνου μιλώντας για κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις των καταστηματαρχών.

Ποιότητα ναι, επάρκεια με μέτρο
Η επάρκεια προϊόντων δεν κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με άλλες χρονιές, λόγω κρίσης, ωστόσο η ποιότητα παραμένει σταθερή. «Να μην καταφεύγουν σε μεγάλα καταστήματα και μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες μπορεί να μας παραπλανήσουν. Ο χώρος της ένδυσης και της υπόδησης έχει πάρα πολλά μέλη, ας αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνουν » προτρέπει η κα Χατζημάνου καλώντας τους καταναλωτές να εμπιστευτούν τους ντόπιους επαγγελματίες.

Τούρκοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι επισκέπτες

Η κρίση δίδαξε πολλά στους καταστηματάρχες , με πρώτο «μάθημα» ότι χάσιμο πελατών από αφερέγγυα συμπεριφορά δεν συγχωρείται. «Πρέπει και οφείλουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια, αλήθεια και σεβασμό στους καταναλωτές πους μας στηρίζουν χρόνια προσελκύοντας νέους καταναλωτές.» δηλώνει η Κομοτηναία καταστηματάρχης σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά φέτος παρατηρεί τουρίστες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία να μπαίνουν στα καταστήματα και να κάνουν αγορές.

Ποτέ την Κυριακή
«Οι Κυριακές με βρίσκουν αντίθετη. Οι καταναλωτές έχουν όλη την εβδομάδα, όλη την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους.» δηλώνει η έμπειρη επαγγελματίας μην κρύβοντας την αντίθεση της στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές «Δεν κυκλοφορεί άνθρωπος τις Κυριακές για ποιόν να ανοίξουν τα καταστήματα;» αναρωτιέται προσθέτοντας «πρέπει να υπάρχει και μια ανάπαυλα για επαγγελματίες κι εργαζόμενους»
Φώτο: Δέσποινα Χατζημάνου Κείμενο -Φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος