Κομοτηνή: Εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από την Μητρόπολη και το Δ.Π.Θ.

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη:

Κεντρικός ομιλητής με θέμα: «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα», ήταν ο κοσμήτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης, Παντελεήμων, απέδωσε την ανώτερη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στον πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητή Αλέξανδρου Χ. Πολυχρονίδη.

Κομοτηνή: Εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από την Μητρόπολη και το Δ.Π.Θ.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βράβευσε τόσο τους φοιτητές-μέλη ομάδων που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, όσο και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του StanfordUniversity. Πρόκειται για μια λίστα η οποία προσδιορίζει τους κορυφαίους ερευνητές στους τομείς της ειδικότητάς τους, των οποίων οι δημοσιεύσεις αναφέρονται συχνότερα από άλλους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο, απαριθμεί δε επιστήμονες των οποίων οι δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες έχουν επιταχύνει την πρόοδο στους αντίστοιχους τομείς τους και έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της εργασίας άλλων ερευνητών.

Δείτε τη δήλωση της αντιπρυτάνεως Μαρίας Μιχαλοπούλου:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δ.Π.Θ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στον καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ., Βασίλειο Παπαδόπουλο, καθώς και εύφημος μνεία στον καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ.,  Στυλιανό Παναγούτσο.

Το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δ.Π.Θ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ.Βασίλειο Παπαδόπουλο για την εξαίρετη διδασκαλία του και τη συνολική προσφορά του στο Δ.Π.Θ.

Δείτε εδώ τη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

Κομοτηνή: Εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από την Μητρόπολη και το Δ.Π.Θ.Επίσης, βραβεύτηκαν οι φοιτητές -μέλη ομάδων που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, ανάμεσα στις οποίες και η ομάδα του  Κ. Αντωνόπουλου, στο δικαστήριο της Χάγης, και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του StanfordUniversity, είκοσι καθηγητές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος