Κομοτηνή: Εκδήλωση από το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης στις 3 Δεκεμβρίου με τη στήριξη των “Θυγατέρων της Πηνελόπης”

Σε μία ακόμη κίνηση εξωστρέφειας προχωρά το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης. Δίνει το δικό του “ραντεβού” στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, πραγματοποιώντας ενημερωτική εκδήλωση στις 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμεΑ, με stand στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Κύριο μήνυμα του Σωματείου: «Ναι στην διαφορετικότητα- όχι στις διακρίσεις». Όπως δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (26-11-2021) ο πρόεδρος του Σωματείου, κος Τρύφωνας Καρούντζος, η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, ΑμεΑ και μη, για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τις πρωτοβουλίες που παίρνει το Δ.Σ. του Σωματείου και την προσπάθεια εγγραφής νέων μελών στο Σωματείο, άτομα που ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας δεν έχουν συστρατευθεί στους κόλπους του Σωματείου.

Κομοτηνή: Εκδήλωση από το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης στις 3 Δεκεμβρίου με τη στήριξη των “Θυγατέρων της Πηνελόπης”Την επόμενη μέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και όσα από τα μέλη το επιθυμούν θα στηρίξουν την πρωτοβουλία του Συλλόγου, Θυγατέρες της Πηνελόπης, chapter 423, Νηρηίδες Κομοτηνής, που πρόσφατα μάλιστα γιόρτασε τα 92 χρόνια από την ίδρυση του (Daughters of Penelope το 1929).

Το δένδρο των ευχών

Ο Σύλλογος για μια ακόμη χρονιά -με εξαίρεση την περσινή λόγω πανδημίας απουσία- θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του προσφέροντας τα έσοδα από τις πωλήσεις στο Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης. Ο Σύλλογος, όπως δήλωσε η πρόεδρός του, κα Μαρία Παπαδοπούλου, θα ξεστολίσει το «Δένδρο των ευχών» το Σάββατο στις 4 Δεκεμβρίου καλώντας τους διερχόμενους περαστικούς να κάνουν το ίδιο ενισχύοντας με τον οβολό τους το Σωματείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος