Κομοτηνή: Εκδηλώσεις στο κύμα

Οι Quartistics εμφανίζονται σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στο λιμάνι Φαναρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.

Παίζουν: Αχμέτ Βεϊσέλ, Γιώργος Εφραιμίδης, Εύα Ευθυμίου, Τάσος Καπζάλας και Στέλλα Φαρμάκη. Και το Σάββατο 24 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. στην παραλία Μολυβωτής ακολουθεί η Γιορτή της Πανσελήνου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Σιδηροχωρίου με τον Νίκο Βερβερίδη και τους Λαλητάδες.

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου στις 9.00 μ.μ. στην παραλία Μέσης θα δοθεί συναυλία έντεχνου τραγουδιού με το σχήμα «Musical souls». Παίζουν: Νέλλη Αντρεασιάν, Γιώτα Κοσμίδου, Κώστας Κουρτίδης.

Τέλος, την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου θα δοθεί συναυλία με τους Emerald: Παίζουν: Εύα Ευθυμιου, Γιώργος Ευφραιμίδης, Γιάννης Κερζεβάνης, Μπάμπης Συκάκης, Μιχάλης Πατάπης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ