Κομοτηνή: Εκατό δρομείς στο μονοπάτι της αλληλεγγύης

Φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια, καρφίτσωσαν στις μπλούζες τους τον αριθμό συμμετοχής και βρέθηκαν στο γνώριμο γι αυτούς μονοπάτι.

Εκατό και περισσότεροι δρομείς, άνδρες, γυναίκες και νεαρά παιδιά ήταν για μια ακόμη φορά πιστοί στο ραντεβού τους με τον αθλητισμό, αλλά και την αλληλεγγύη, στο γνώριμο μονοπάτι της αγαπημένης όλων Παναγιάς.

Κομοτηνή: Εκατό δρομείς στο μονοπάτι της αλληλεγγύηςΗ εκκίνηση δόθηκε σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου στις 11:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η συμμετοχή τους στον Αγώνα δρόμου με τίτλο: “Μαθητεύσατε πάντα τα έθνη – Το μονοπάτι της Παναγίας” ξεκίνησε.

Κομοτηνή: Εκατό δρομείς στο μονοπάτι της αλληλεγγύηςΜε το φύσημα του νοτιά να τους συντροφεύει δήλωσαν το δικό τους παρόν στη σπουδαία διοργάνωση του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της ΙΜΜΚ και του ακούραστου Μητροπολίτη Παντελεήμονα.

Κομοτηνή: Εκατό δρομείς στο μονοπάτι της αλληλεγγύηςΈνας αγώνας δρόμου ιδιαίτερος, 15 χιλιομέτρων, είχε και φέτος τερματισμό έναν ήσυχο, ήρεμο, φροντισμένο τόπο, την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακα (Φατήριακα), εκεί μαζί με τους διοργανωτές τους περίμεναν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων και η πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΚ, η κα Νατάσα Λιβεριάδου, η διοργανωτική επιτροπή με τον κο Μ. Γαλανάκη εκφράζοντας τους θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και πολλές ευχές για τη διάθεση που επέδειξαν να στηρίξουν και φέτος το θεσμό, πραγματοποιώντας έτσι και το δικό τους τάμα.

Κομοτηνή: Εκατό δρομείς στο μονοπάτι της αλληλεγγύηςΤι κι αν ο ιδρώτας  κυλούσε στα πρόσωπά τους με την  ζέστη και την κούραση να δυσκολεύουν  στα τελευταία μέτρα τις κινήσεις τους, εκείνοι σκόρπιζαν χαμόγελα κι εξέφραζαν την ευχή και του χρόνου να είναι γεροί/γερές να ανταμώσουν στο μονοπάτι της αλληλεγγύης παίρνοντας δύναμη από τη Χάρη Της, τη Χάρη της Παναγιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος