Κομοτηνή: Δύο διαδικτυακές συναυλίες το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς

Δύο διαδικτυακές συναυλίες προγραμματίζει να μεταδώσει το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής. Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

Κομοτηνή: Δύο διαδικτυακές συναυλίες το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς
Η κα Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού

H πρώτη συναυλία θα δοθεί αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα «Mice, the swing band» που με το γνωστό πλέον πρόγραμμά τους, θα μας κρατήσουν συντροφιά με παλιά και καινούρια τραγούδια τους. Το συγκρότημα αποτελούν οι:
Φωνή : Κική Τσαλίκη. Ακ. Κιθάρα : Χρυσόστομος Κεπελής. Ηλ. Κιθάρα : Αλέξανδρος Κίνας. Άλτο Σαξόφωνο : Άγγελος Κιουρτζίδης. Τενόρο Σαξόφωνο: Δημήτρης Αμπελίδη.ς Τύμπανα : Αλέξανδρος Δασκαλόπουλος. Πιάνο – Μπάσο : Γιώργος Μπάτζιος

Η δεύτερη θα δοθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα 3 GENS. Με τη νέα του σύνθεση, το συγκρότημα θα μας ταξιδέψει σε γνωστές ποπ επιτυχίες που έρχονται από μακριά, για να μας διασκεδάσουν με το ιδιαίτερα χορευτικό του πρόγραμμα. Το συγκρότημα αποτελούν:
Πόλυ Λακάκη και Σταύρος Παυλίδης φωνές . Γιάννης Κουλαουζίδης, μπάσο . Τάσος Λύρατζης, κιθάρα. Γιάννης Σαβουλίδης, ντραμς και Γιάννης Τζατζανάς, πλήκτρα και ακορντεόν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος